Smerter i rygg, nakke og skuldre

Ryggsmerter
Smerter i ryggen er en utbredt plage i dagens samfunn. Vi har mer stillesittende jobber, og er generelt mindre aktive enn før.

Smerter i ryggen kalles gjerne lumbago, og er gjerne mer diffuse. Kiropraktoren undersøker deg, stiller en diagnose og sammen blir vi enige om et behandlingsløp for å få bukt med plagene på kort og lang sikt.

Prolaps i ryggen er også et tema vi ofte kommer innom, dette skyldes da at kjernen i ryggsøylen siver ut mellom skivene – og du får et trykk på nerverøttene som kan være ekstermt smertefullt og til og med lammende.

I dag behandles prolaps som oftes uten kirurgisk inngrep. Behandling og trening har vist seg å som oftest ha bedre effekt enn inngrep. Sammen lager vi et opplegg slik at du blir kvitt plagene.

 

Nakkesmerter
Smerter i nakken kan ha en rekke årsaker. Sittestilling, forstrekning, liggestilling og fysisk aktivitet kan være noen av grunnene til at du har nakkesmerter.

Sterke smerter i nakken forsårsaker gjerne økt hodepine og migrene. Smertene kan være enorme, og forhindre det meste av normal aktivitet.

Vi diagnostiserer og behandler nakkesmertene – både for å fjerne akutte plager, og bistå til bedring på lang sikt.

 

Skuldersmerter
Smerter i skuldre skyldes gjerne belastning, liggestilling, sittestilling eller en kombinasjon.

Vi diagnostiserer og finner ut hvor og hvorfor du har vondt – og så lager vi et opplegg med behandling og øvelser der vi sørger for at du er bedre rustet for å håndtere smerter.

 

Kiropraktorens rolle
Kiropraktoren kan sykemelde ved behov, henvise til MR og røntgen, og henvise videre til spesialist hvis nødvendig. Du trenger ingen henvisning fra lege for å bestille time.

Kontakt oss

Telefon: 405 44 320
E-post: post(at)kiromed.no


Adresse:
Gladengveien 3B, 0661 Oslo
Ensjøbyen Medisinske senter, 1 etasje

Behandlingen omfatter både akutte og kroniske lidelser/smerter. Personlig fokus og oppfølging er sentralt i behandlingen.